VOLTANO CELCOM LIVE S60V2

Diposting oleh FAR_HaCk pada 11:35, 23-Peb-14

salam,da lama rasanya x post apa2 kat blog ni kan...windu plak dgn coment2 para pencinta dunia gratisan...hehe..ok utk kali ni ku cuma nak post voltano 7.1 celcom live utk hp brbasis s60v2..cukup korg guna ip voltano n jalankan aplikasi 2..fail ada kat bwah ni.....

voltano-7-1-celive-sis.sis

utk celcom live je ye hehehe....enjoy!!!

OPERAMINI 7.1MULTI 2013

Diposting oleh FAR_HaCk pada 11:54, 24-Peb-13

ok jumpa lg kt..korg rimbt ni opera 7.1 multi new server yg bru ku sumbatkan server beta supaya ble trus pkai free,hehehe...ok korg guna ip ni ye 80.239.242.253 ok,n pastikan klu nak guna yg maxis ku sarankan laluan krdt korg msti hdup,coz klu mati mgkin paya nak tembus...ok natang nya ada kat bwah ni 71multifeb.jar ok la 2 je ku nak share,lain hri ku... [Baca selengkapnya]

NEW TRICK MAXIS FEBUARY 2013

Diposting oleh FAR_HaCk pada 10:26, 07-Peb-13

ok x paya ckp byak trus rimbat trick nya..

fq: biar kosong
rmve port : tanda
proxy type : host
proxy server : m.twitter.com
ip : 202.075.133.049 port :80 smuga bjaya LIKE sma,k
tggalkan pesan anda k

NEW TRICK BUMI MAXIS 2013

Diposting oleh FAR_HaCk pada 05:56, 17-Jan-13

salam semua,ok jumpa lg kt pda post kali ni yg mane saya nak ajar korg 1 trick NEW TRICK BUMI MAXIS 2013 yg menurut ku memang mantap...hehehe knpa ku kta mantap coz trick ni ble pkai strem kat web tube8.com or youporn.com...hehe..sndri mau ingat la... Ok kt x paya ckp byak n x perlu ku perjelaskan apa itu trick bumi,coz menurut... [Baca selengkapnya]

OPERA6.5HANDLER MULTI 2013

Diposting oleh FAR_HaCk pada 17:35, 14-Jan-13

ok..trus sedut,jan kasi lama,ku x nak byak ckp,korg pndai2 la kisi jalan ye,opera 65 multi hndler.tggal plih operator kegemaran anda..jika brminat sila unduh failnya kat bwh ni k..
65multi-handler-2013.jar

ni sbgai saran je,klu maxis guna ip ni
80.239.242.253 port 80
utk celcom plak guna ip ni
80.239.242.112 port 80

ok genk..trus rimbat n jgn lupa tggalkan komentar anda k

OPERA 4.2 MAXIS NEW TRICK 2013

Diposting oleh FAR_HaCk pada 07:50, 12-Jan-13

ok,jumpa lg kt pada posting kali ni,kmarin ku da share opera 7.1maxis new trick utk hp java,n skrg ku nak share opera 4.2 maxis new trick utk korg smua..opera ni sgaja ku share walaupun ianya agak jadul di tahun 2013 ni..tp opera ni sgt brguna bgi member yg mggunakan hp yg x da 3G,saiz nya yg kcil.memudahkan ia diguna di... [Baca selengkapnya]

OPERA 7.1 MAXIS NEW TRICK 2013

Diposting oleh FAR_HaCk pada 23:54, 11-Jan-13

salam semua..ku harap smua dalam keadaan yg baik2 je ye..ok la tnpa membuang msa lg jom kt crita lbh pnjang tentg fail yg nak ku share kat korg smua... Beberapa hri yg lalu kt dikejutkan dgn tidak bekerjanya sistem operamini utk maxis yg menurut kbr angin da block..hehe...byak pm dr kwn2 kt minta trick bru utk maxis..ok la ku x nak... [Baca selengkapnya]

OPERA7.1 HANDLER TRASPARAN

Diposting oleh FAR_HaCk pada 21:37, 12-Des-12

salam semua,jumpa lg kt dalam pos kali ni..lama rasanya da x pos apa2 kat blog ni kan,maf la coz kblakangan ni ku terlalu sibuk dgn urusan luar sehingga x da masa utk pos apa2 kat blog ni... Ok la kali ni tanpa menghampakan pengunjung blog ni,ku nak share 1 opera bru iaitu opera 7.1 handler yg da ku kelola menjadi opera... [Baca selengkapnya]

OUPENG6.7 HANDLER TRANSPARAN

Diposting oleh FAR_HaCk pada 11:08, 31-Okt-12

salam semua,ok utk kali ni ku nak share 1 fail plak,yaitu oupeng 6.7 handler transparan,oupeng ni memang cukup power la klu nak pkai download,upload..klu x pcaya download fail ni kat bawah dalam format zip,korg pndai2 la extrak ye.. oupeng6-7-handler-transpa.zip ok bila da extrak letakkan pic BG.png 2 kat dalam memory card,bkan kat dalam folder ye.tp kat dalam memory card je..ok cara set... [Baca selengkapnya]